Pentuja pentuja!


15.4. syntyi yllätyksiä täynnä oleva shiba-pentue yhteistyössä Kennel Jikino Kenshan kanssa. Emä on Japanin tuonti Rikiko Go Kuban Okukawasow "Rikiko" ja isä yhteistuontimme Beniaio No Ryuiichi Go Chiba Sakuraen "Ismo". Pentue kasvaa Riina ja Juho Haapakallion luona, mutta pennuista tulee Runokuonoja.

Pentueessa on yksi black and tan uros, kaksi black and tan narttua ja yksi punainen narttu. Pentue oli iloinen yllätys sekä värijakauman, että koon puolesta. Sekä astutus, että synnytys sujuivat helposti ja Rikiko hoitaa pentuja upeasti. Nyt vaan jännitämme mitä näistä pienistä kuoriutuu.

Näille pennuille on kaikille jo koti tiedossa, ja moni jää odottamaan Lyytin pentuetta. En pystykään nyt ottamaan uusia kyselyitä vastaan, ja pahoittelen, etten ole edes kaikille ehtinyt vastaamaan. Kyselyitä on tullut hirmuisesti, ja pyrin aina vastaamaan huolella ja kattavasti. Valitettavasti aika vaan loppuu kesken.


Kommentit

  1. Moi, olemme 26 vuotiaita työssäkäyviä aikuisia ja olemme etsineet nyt vuoden sibaa ja huonojen sattumien vuoksi emme ole vielä pentua saaneet. Asumme Helsingissä omakotitalossa, jossa on oma piha. Harrastamme vaeltamista ja juoksua, joten shiba tulisi hyvin aktiiviseen perheeseen. Meillä kotona asuu myös maine coon kissa. Emme hae erityisesti kumpaakaan sukupuolta, mutta olisin valmis myös ottamaan sijoitus pennun. Olemme tutustumeet rotuun tarkasti ja käyneet keskustelemassa eri kasvattajien kanssa ja osallistuneet eri tapahtumiin. Shiba tulisi hyvin rakastavaan perheeseen ja toivon että otatte meihin yhteyttä. T:Julia Ja Teemu

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen