Iloisia uutisia


Blogi kirjoittelu on taas unohtunut pitkäksi aikaa. Pennut muuttivat uusiin koteihinsa helmikuun alku puolella. Innostuneet kodit pennuille löytyikin ja olenkin saanut seurata pentujen uutta elämää blogeista, facebookista ja sähköpostein. Olen onnellinen siitä kuinka hienot kodit pennuille löytyi. :) Kaikilla tuntuu menevän oikein hienosti, vaikka kyllähän pentujen kanssa sattuu ja tapahtuu. Haikeahan pentujen lähtö tietenkin oli. Helpostusta ikävään toi kuitenkin uutinen, jonka sain samana päivänä kun Aiko(Nalle) viimeisenä muutti omaan kotiin.

Elämä on tasaantunut pentujen lähdön jälkeen tavalliseen uomaansa. Kyllä siinä oli vähän totuttelua. Haiku piristyi heti lopetettuaan imettämisen pentujen ollessa noin 6 - 7 viikkoisia. Se rupesi leikkimään pentujen kanssa ja muutenkin alkoi taas pitää hauskaa. Nyt se on ollut todella energinen ja leikkisä ja kaipaa paljon tekemistä ja huomiota. Aloitimme Haikun kanssa naksutin kurssin, ja temppujen opettaminen tuo meille molemmille kaivattua aivovoimistelua. ;) Jotain muutakin täytyy kevääksi keksiä. Jäljestyskurssia olen ajatellut, mutta katsotaan mitä keksitään. Ja näyttelykehiinkin palataan kunhan turkki kasvaa takaisin.

Niin ne uutiset. ;) Tammikuussa kirjoittelinkin, että toivon kovasti, että Runokuono lauma kasvaa tämän vuoden aikana. Pentua odottelin kuitenkin aikaisintaan syksyllä tai talvella. Sain kuitenkin yllättävän sähköpostin, ja uutisen unelma tytöstä, jonka voisin saada. Kun luin viestiä, niin olin niin innoissani, etten pystynyt kunnolla hengittämään. Olen haaveillut black and tan tytöstä jo pitkään. Olin jo hiukan alkanut luopua väri toiveesta, kun tuntui, ettei sopivaa löydy millään. Mutta näin ne asiat vain tuntuvat loksahtelevan paikalleen. Ajoitus oli täydellinen. 

Perjantaina lähden lyhyelle hakumatkalla Los Angelesiin. Pääsen samalla seuraamaan NIPPO showta, jota odotan myös innolla. Luvassa on myös japanilaisen tuomarin pitämä seminaari. Eipä olisi ajoitus paremmin voinut osua. Valitettavasti kasvattajan luona käyminen jää väliin. Mutta NIPPO show ja seminaari ovat myös ainutlaatuisia tilaisuuksia. Ja pääsen kuitenkin tutustumaan itse kasvattajaan.

Palaan ensi keskiviikko illalla Suomeen. Julkistan sitten uuden tulokkaan nimen ja kuvia. ;)

Tässä Runokuono Ayane eli Joiku 13 viikkoisena.

Kommentit

  1. Muista ottaa paljon muistiinpanoja seminaarista!
    Terveisin: yksi utelias tiedon suhteen...

    VastaaPoista
  2. Wau, siis huippuhienoa, onnea hurjasti omasta mustasta! Täältä kans toivotaan pitkää raporttia kuvien ja muistiinpanojen kera!

    VastaaPoista
  3. Yritän ottaa muistiinpanoja parhaani mukaan. ;)

    Ja kiitos onnitteluista! :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaapas mahtavalle :) Mielenkiinnolla odotan millainen hauvavauva sieltä sitten tulee mukana. Hyvää matkaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!