Puistoilua ja kuulumisia

Juoksut ovat vihdoin molemmilla neideillä ohi, niin pääsemme taas liikkumaan vapaammin. Eilen oli kesäkuun shiba-treffit Kupittaalla. Kuvia sieltä ei ole kun kahden koiran kanssa se kamera on yleensä liikaa. Tänään kävimme pitkän tauon jälkeen koirapuistossa, ja Joiku oli mukana. Haiku ei alkupyrähdysten jälkeen paljon riehumisesta innostunut, vaan tyytyi istuskelemaan ja katselemaan. Juoksujen jälkeen sille tulee yleensä "flekmaattisuus jakso", jolloin sitä kiinnostavat lähinnä ruoka ja rapsutukset. Ja muutenkin Keiran tulon jälkeen se ei ole ollut kovin kiinnostunut muiden koirien kanssa leikkimisestä. Oma kaveri on se paras. ;-)

Hienoa on ollut huomata, että Haiku on selkeästi pehmentynyt aikuistuttuaan, eikä sillä ole enää tarvetta dominoida muita. Pienempänä se oli välillä sellainen pikku riiviö, että ajattelin, ettei siitä enää aikuisena ole koirapuistokoiraksi. Luonne on kuitenkin kehittynyt toiseen suuntaan, eikä sen kanssa ole nyt mitään ongelmia käydä puistossa.

Keira ja Joiku ovat molemmat erittäin kilttejä ja puhuvat molemmat taitavasti "koiraa". ;-) Molemmat ovat kasvaneet hyvin, ja näyttävät jäävän melkolailla ihanne kokoisiksi. Veikkaan, että ovat aikuisena molemmat aika lähellä 37 cm. Keira on luustoltaan ja rakenteeltaan raskaampi, joten painoissa on varmasti aikuisenakin eroa. Odotan kovasti Keiran karvanlähtöä, ja mitä sen valtavan paksun pentuturkin alta paljastuukaan. Toivon myös, että aikuisturkki ei ole ihan noin paksu. 



Haiku patsastelee ja antaa pienempien riehua.


Ja hiekka lentää.

Kaverukset Keira 7 kk ja Joiku 6 kk.


Joiku pääsi puistoilun jälkeen vielä puutarhalle vierailulle.

Kommentit

  1. Ihana blogi! Lievittää vähän tätä kamalaa shiba-kuumetta. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!