Pentua etsivilleMeillä on suunnitteilla kaksi pentuetta, yksi loppu keväästä ja toinen alku kesästä. Kyselyitä on tullut paljon, mutta valitettavasti aikani ei tällä hetkellä riitä nopeaan vastaustahtiin. Koitan saada gradun hyvään vaiheeseen ennen Lyytin pentuetta, joten rotuun tutustuttamistyötä en pysty tällä hetkellä tekemään. Suosittelenkin osallistumaan aktiivisesti oman lähiseudun shibatapaamisiin ja käymään isommissa näyttelyissä, joissa pääsee näkemään erilaisia shiboja, koska rodun kirjo on laaja. Meidät voi tavata seuraavan kerran Suomen Seurakoirayhdistyksen Erikoisnäyttelyssä Lahdessa 18.2.2018.

Ensisijaisesti etsin aktiivisia koteja Turun lähiseudulta. Mahdollisesti myös sijoituskoteja etsinnässä. Kun otat yhteyttä, niin kerrothan kattavasti itsestäsi, millaista pentua etsit, mitä suunnittelet pennun kanssa tekeväsi ja millä paikkakunnalla asutte. En pidä jonotuslistaa, tai ota etukäteen varauksia. Jos toinenkin suunnitelluista pentueista toteutuu, niin pentuja ei synny montaa, ja valitsen pennuille sopivammalta tuntuvan kodin. 

Kommentit

  1. Hienoa, että et pidä varauksia tai jonotuslistaa, että pennut saavat hyvän kodin varmasti. Olisin kiinnostunut tulla näyttelyssä katsomaan ja keskustelemaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!