Koman ensimmäinen Match Show

Lauantaina 15.10. järjestettiin sisä Match Show Koirakoulu.netin tiloissa Liedon asemalla. Haiku jäi tällä kertaa kotiin. Koman toinen omistaja Liisa toi mukanaan myös Kinun, joka on Haikun kanssa saman ikäinen punainen narttu.

Menimme Koman kanssa kehään ihan kylmiltään, harjoittelumielessä. Liisa oli opettanut Komalle seiso -käskyä, mutta sen verran poju sähelsi ennen kehää, että ajattelin ettei siitä tulee yhtää mitään. Koma seisoi kuitenkin hienosti lattialla, ja minä syötin sille jatkuvalla syötöllä herkkuja. Pöydälläkin Koma seisoi hienosti, kunnes tuli hampaiden katsomisen paikka. Koma perääntyi ja jouduin ottamaan sen syliin. Tuomari antoi Komalle sinisen nauhan. Hän sanoi, että molemmat pennut ovat yhtä lupaavia, eikä hän keksinyt muuta erottavaa tekijää kuin hampaiden näyttäminen.

Kun pääsimme sinisten pentujen kehään, Koma pääsi pöydälle uudestaan, ja kaksi uutta tuomaria tutkivat hänet. Tällä kertaa hampaat näytettiin hienosti. Tässä mätsärissä oli kolme tuomaria, jotka saivat valita suosikkinsa jatkoon. Komalle sinisen nauhan antanut tuomari sai valita suosikkinsa ensin, ja hän valitsi Koman. Koma jaksoi seistä herkkujen voimalla todella hienosti. Aivan viime sekunneilla se alkoi väsyä, kun kaksi parasta koiraa oli enää sijoittamatta. Koma sijoittui siis hienosti toiseksi sinisten pienten pentujen ryhmässä.

Olen niin ylpeä tuosta mienestä miehestä, joka täytti sunnuntaina vasta 19 viikkoa. Koma on super ahne ruuan suhteen, ja siitä on paljon apua. Koma esiintyi iloisesti ja reippaasti, ja uskoisin että myös sillä oli hauskaa. Minulla ainakin oli.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!