Haiku valioitui Porissa




Ihana ja kaunis Haikuni sai viimeisen sertinsä Porin ryhmänäyttelyssä sunnuntaina 20.5. Onnittelut Haikulle itselleen ja Haikun kasvattajalle Katri Marttilalle! Kiitos Katri tämän kauniin koiran kasvattamisesta! :-) Haiku oli myös VSP. Tuomarina näyttelyssä toimi Serbialainen Nebojsa Savicic.

Arvostelu: Good proportion, nice head, good topline, correct in front and back, correct moving. Lyhyt ja ytimekäs arvio, jossa ei mitään negatiivista sanottavaa koirasta. 

Päivä oli muutenkin kaikin puolin ihana ja onnistunut. Minka ja Mikaela olivat mukana. Ennen näyttelyä tapasimme Haikun pennun Nanan ja omistajansa Satu-Marian. Nana on kehittynyt kauniiksi nuoreksi shibaksi, ja ensimmäinen juoksukin oli jo alkanut. Ikää neidillä on vasta 5,5 kuukautta. Olipas tosi hienoa nähdä neitosta. Toivon kovasti, että Nanaa nähdään joskus vielä näyttelykehissä. Sen verran lupaavalta pentunen näyttää tällä hetkellä kasvattajan silmään. ;-)

Päivä jatkui hienosti myös Haikun valioitumisen jälkeen. ROP oli kukas muukaan kuin Yatsu, eli A-pentueen isä. Jäimme katsomaan ryhmäkehää ja Yatsu pärjäsikin upeasti ollen RYP 2! Onnea Sirpa ja Yatsu! Aivan upea suoritus! Ryhmäsijoitukset ovat shiboille melko harvinaisia. Ei ole ilmeisesti tarpeeksi näyttävä rotu. 

Ihan loppuun asti ei päivän hypetys jatkunut, kun Suomi meni ja hävisi kotikisoissa pronssi-ottelun. Mutta aina ei voi voittaa. ;-)

Meidän näyttelykesä taitaa jäädä tällä erää tähän. Molemmat neidit ovat juuri juosseet, ja alkavat varmaan pian pudottaa turkkiaan oikein kunnolla. Joikun kanssa aloitellaan ehkä pentunäyttelyitä loppu kesällä. :-) Tai sitten Joiku näyttäytyy vasta junioriluokissa. Aika näyttää. 


Yatsu ja tyttärensä Nana.







Topi eli Hokuoukensha No Kita No Kairiki Go.


Upea Yatsu!




Ja Tiaa naurattaa taas kehässä. ;-)





Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!