Keira pesulla

Täytyy julkaista pari kuvaa pesutuokiosta, jotta näette miten paljon tuo turkki tuo kokoa lisää. Keira tykkää koluta kaikki ojat ja välillä riehuessaan on mulahtanut jopa selälleen lätäkköön. Päätin siis pestä Keiran, vaikkei se mitenkään hirmuisen likainen ollut. Toinen syy oli se, että näen alkaako se pudottaa tuota turkkiaan. Jonkun verran karvaa lähti pesun jälkeen, ja nyt se näyttää vähän enemmän harmaalta. Joten todennäköisesti kohta puoliin alkaa todellinen karvanlähtö. Se olisi kyllä ihan toivottavaa, kun ilmat lämpenevät, niin ei olisi niin tuskaisen kuuma. :-) Keira antoi tosi kivasti pestä. Yhtään shibakiljuntaa en ole vielä tältä tytöltä kuullut.





Kommentit

  1. Ihana märkäpiikki :D
    Ganon pääsi kanssa toissapäivänä kunnon pesulle, karvanlähtö meneillään sekä ulkona turkissa juoksennellut punkki saivat tämän aikaan. Minusta on mukava pestä koiraa, Ganonista ei.

    VastaaPoista
  2. Voi Ganon, kun emäntä kiusaa. :D Tää bläckärin turkki käyttäytyy ilmeisesti aika erilailla, joten mä vasta opettelen. :-) Ja punkkeja ajatellen mäkin pesin nyt, niin voin pari viikon päästä laittaa sitten öljyn. Haiku joutuu myös suihkuun pian, kun sunnuntaina on näyttely. Ja Haiku ei todellakaan tykkää pesusta.

    VastaaPoista
  3. Onpa Keira laihuliini. Mutta hyvä kun tykkää pesulla olosta.

    VastaaPoista
  4. Ei se siitä enää niin kauheasti tykännyt kun kesti niin kauan, mutta tulee vapaaehtoisesti suihkuun eikä yritä heti karata pois. :-) Eikä ainakaan kilju, niin kuin Haiku teki ekat pesut pentuna.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!