Blogin perustamisen motiivi

Perustin tämän blogin, koska koirankasvattajan haaveeni alkavat käydä todeksi. Alun perin oli tarkoitus, että perustan blogin jo silloin kun ensimmäisen shibani Haiku tuli elämääni. Silloin se kuitenkin unohtui. Nyt blogin pitäminen on tullut uudelleen ajankohtaiseksi, kun ensimmäinen kasvattamani pentue on suunnitteilla.

Olen hakenut omaa kennelnimeä marraskuussa 2011. Sitä ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu, joten en halunnut perustaa omia nettisivuja ennenkuin tiedän kennelnimeni. Halusin kuitenkin jonkinlaisen foorumin, jossa jakaa ajatuksiani koiran kasvattamisesta ja tietoa suunnitelmieni toteutumisesta astutuksesta pentujen syntymään ja elämään. Toivon tämän blogin toimivan sellainena.

Kotonani asustaa vasta yksi shiba, nuori väritykseltään punainen Haiku "Yukiguni No Fuyuyama Go". Hän on syntynyt 23.1.2010 Topenon kylällä Lopella. Toinen shibani Koma "Gotonoka Kurokoma No Tetsumidori" lensi Saksasta Suomeen kanssani elokuussa 2011. Koma on hurmaava black and tan urospentu ja hän asustelee Liisan luona Mynämäellä yhteisomistuksessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!