Hampaita ja niille töitä

Perjantaina kolmen viikon ja yhden päivän iässä pennuille puhkesivat kulmahampaat. Silloin tarjoiltiin myös ensimmäiset maistiaiset kiinteää ravintoa. Päätin aloittaa huoneenlämpöisellä jauhelihalla ja kaikki maistelivat sitä hieman. Ministä tosin oli hauskempaa juosta lautasen yli kuin pysähtyä maistelemaan. Muutkin hampaat ovat puhjenneet kaikille pikkuhiljaa pyhien aikana ja jälkeen.

Tummalle tytöllekin on vihdoin keksitty kutsuma nimi. Hän näyttää ihan karhun pennulta, joten kutsumme häntä Nalleksi. Pojan kutsumanimeksi tulee todennäköisesti uudessa kodissa Kitsu(ne), joten kutsumme häntä sillä nimellä. Syntymäjärjestyksessä pennut ovat siis Myy, Kitsu, Nalle ja Mini. 



Kitsu

Myy

^
Nalle

Myy

Myy ja Nalle

Kommentit

  1. Hei, törmäsin blogiisi kun lueskelin shiba-sivustoja netissä. Onko tämä Haiku-koira sama, joka asui Pispalantiellä vuosi-pari sitten? :)

    Olen siitä lähtien kun kysyin "Onko tuo suomenpystykorva" ollut ihan täpinöissä tästä rodusta. :) Vieläkin pohditaan, onko se liian "vaikea" ensimmäinen koira meille - vaikka mun ja puolisoni perheissä onkin aina ollut koiria. Tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
  2. Onhan tämä juurikin samainen Haiku. :) Ei shiba ole mitenkään mahdoton ensimmäiseksikään koiraksi. Kunhan tosiaan on jo ennen hankitaa perehtynyt rotuun ja tietää mitä on hankkimassa. Kunhan intoa ja halua yhdessä tekemiseen ja kouluttamiseen riittää, niin shibasta saa varmasti hyvän ensimmäisen koiran. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!