Pentulaatikossa kaikki hyvin


Pentuset ovat nyt kahden vuorokauden ikäisiä. Kaikki ovat kasvaneet kovasti ja pentulaatikossa on pääosin ihan hiljaista. Kyllä nämä kuitenkin shiboiksi tunnistaa jo äänestä, jos ei jotain tapahdu heti mielen mukaan, niin kiljahduksia kyllä kuuluu. ;)

Haiku on esimerkillinen äiti ja hoitaa pentuja tunnollisesti. 

Ensimmäinen kuva on eiliseltä ja loput tältä päivältä. Ensimmäinen tyttö ja pikku tyttö ovat hieman vaaleampia. Poika ja iso tyttö melko tummia väriltään. Uros on nyt selvästi isoin, vaikka syntyessään ne olivat ison tytön kanssa melko saman painoisia.







Kommentit

  1. Voi kuinka kauniita pentuja! <3 Onko kaikille jo kodit tiedossa? (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos! <3 Kovin on ovat kauniita minunkin "puolueettomaan" makuuni. ;) Kyselyitä on tullut melko paljon. Ihan vielä en ole tehnyt päätöksiä kotien suhteen,kun en uskaltanut toivoa, että tulee noin monta tyttöä.

    VastaaPoista
  3. Juuri meinasin kysyä tuosta, että onko kyselyitä tullut :) Omalla perheellä olisi vuoden päästä syksyllä/kesän lopussa tarkoitus hankkia Shiba :)

    VastaaPoista
  4. Näille pennuille löytyy kyllä kodit jo saatujen kyselyiden perusteella. :) Meidän kenneliin ei ole pentuja suunnitteilla ainakan pariin vuoteen. Katson rauhassa miten nämä kasvavat. Jos pentu on etsinnässä vuoden päästä, kannattaa etsiä sopiva kasvattaja jo nyt. Pidempää kasvattaneilla saattaa olla pitkäkin jono jo paljon ennen astutusta. Laita mulle Sophie vaikka sähköpostia, jos haluat niin voin suositella kasvattajia. :)

    VastaaPoista
  5. Mä tuossa olen parilta kasvattajalta jo kysellyt ja yhden Shiboihin käynyt tutustumassakin :)! Sovittiinkin siinä jo sen kasvattajan kanssa, että hän sitten ilmoittelee, kun pentuja tulee. Äiti tosin alkaa haraamaan vähitellen vastaan, kun puhun kuulemma asiasta liian innokkaasti :/ Pitäis varmaan olla hiljaakin välillä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!