Pennut ovat kaksiviikkoisia

Aika on lentänyt kuin siivillä. Vaikea uskoa, että pennut täyttivät eilen jo kaksi viikkoa. Olen ihan totaalisesti unohtanut päivitellä tänne mitään, johtuen osittain väsymyksestä, kiireistä ja siitä, että ei tuolla laatikossa ole juurikaan tapahtunut mitään. Pennut ovat kovin hiljaisia päivisin, mutta jossain vaiheessa yötä alkaa aina ihme mölyäminen,  ja yöunet kärsivät. Ihan kuin talossa olisi ihmisvauva. 

Tähän asti pennut ovat pääasiassa nukkuneet, ryömineet ja syöneet. Tuo kahden viikon iän saavuttaminen on selkeämpi käännekohta kuin etukäteen oletin. Ihan kaikki pennut avasivat silmänsä eilen. Aamulla ensimmäisenä pikkutytön silmät olivat vähän rakosillaan, ja pitkin päivää kaikki rupesivat tihrustelemaan uutta ihmeellistä maailmaa. 

Poika, joka on selkeästi pentueen suurin, on jo kävellyt muutaman päivän ajan. Eilen myös kaikki tytöt rupesivat tallustelemaan horjuvin askelin, kellahtaen aina välillä kyljelleen. Meno on varsin hurmaavaa tällä hetkellä kun pienet karhunpojat tepsuttelevat pitkin pentukehää ja hännätkin nousevat jo hieman ylös. Ne selvästi käyttävät häntää apuna tasapainon pitämisessä. Sisällä keinovalossa näin pimeään aikaan ei oikein saa kunnon kuvia, eikä varsinkaan videoita tuolla minun kamerallani. Mutta yritän laittaa jonkun videonkin tänne pentujen touhuista.


Eka tyttö 2-viikkoa.

Poika 2-viikkoa.

Tumma tyttö 2-viikkoa.


Pikku tyttö 2-viikkoa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!