Vierailu Halikkoon Pääsiäisenä


Pääsiäisestä on kulunut jo viikko, mutta mun päivitykset tulevat auttamattomasti myöhässä ja väärässä järjestyksessä. Koettakaa kestää. Olimme pääsosin kotona, söimme hyvin, ulkoilimme ja nautiskelimme vähän viiniä.




Sunnuntaina ajelimme Keiran kanssa Halikkoon tapaamaan Siniä ja hänen shibojaan. Keira oli onnessaam kun sai viilettää uuden bläckäri ystävänsä Aatan kanssa. Ehkä kuvittelen, mutta jotenkin tuntuu, että bläckäreillä jotenkin kemiat pelaavat yhdessä hyvin. ;) Aata on 11-kuinen, todella kaunis nuori neiti ja jaksoi juoksuttaa 5-kuista Keiraa. Minä keskityin seuraamaan Koirien leikkejä ja höpöttämään Sinin kanssa, ja kotona huomasin, ettei kamerasta löytynyt julkaisukelpoisia kuvia. Pakko kuitenkin julkaista pari pöhköä kuvaa. Sorry, Sini. :D Tuo seuraava vaan jotenkin kuvasi niin hyvin noiden kahden touhuja. Täysi vauhti päällä, ja Aatalla karvanlähtö meneillään. Mun kamerasta ei vaan löytynyt yhtään edustavaa kuvaa. ;)




Kommentit

  1. Haha, sääli kun mullakaan ei ollut mitään hyviä leikkikuvia vaikka tytöillä oli niin kivaa! Mutta voihan tuosta vikasta tosiaan ihastella tuota Aatan karvaa vaikkapa! :D

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä se oli niin hassu, että oli pakko laittaa. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Progesteronitesti

Toiveikkaana uuteen vuoteen

Pentuja pentuja!